Ronda Rousey ei ole “WWE 2K Battlegrounds” reitingutega rahul

0
78
ronda rousey vs becky lynch

Uus maadlusmäng “WWE 2K Battlegrounds” on ametlikult väljas ja kuigi maadlusmängude fänn Tarmo Toomepuu jagab selle kohta hulgaliselt kiidusõnu, siis leidub ka neid kes selle mänguga kohe mitte rahul ei ole.

Ühe hiljutise “WWE 2K Battlegrounds” striimi ajal proovis mängu ka Ronda Rousey, kes ei paistnud just üleliia õnnelik olema, kui sai teada, et WWE superstaar Becky Lynch on mängus saanud temaga samaväärse reitingu.

“Nad andsid Beckyle sama mis mulle? Psh, sa tead, et see on pullikaka,” teatas Rousey striimi ajal.

“Ma jätan Becky Lynchi tussu rahule, mind ei tõmba selle tulekahju hargivahe, saad aru mida ma mõtlen? Mina ei taha mingit punapea tussut. Mitte keegi ei taha – välja arvatud ehk Seth Rollins, tead küll. See on midagi talle.”

Kuna vahel on selliseid asju üliraske, lausa peaaegu võimatu, eesti keelde tõlkida, nii et algne mõte kaotsi ei läheks, siis lisame siia igaks juhuks ka originaali.

“They gave Becky the same [rating] as me? Psh, you know that’s bullshit. I’m gonna leave Becky Lynch’s box alone, because I ain’t into that fire crotch shit, you know what I mean? I don’t want no ginger box. Nobody does – except for maybe Seth Rollins, you know. That’s his thing.”

Tarmo Toomepuu räägib “WWE 2K Battlegroundsist” lähemalt viimases Meile Meeldib Mängida saates: