Sony ei paku automaatset mängude uuendamise süsteemi PlayStation 5 kasutajatele

0
234
PS5

PlayStation Jaapani esindaja sõnul ei ole PlayStation 5 konsoolil automaatset mängude uuendamise süsteemi, vaid iga väljaandja otsustab ise, kas PS4 konsoolil välja antud mängu saab tasuta uuendada PS5 versiooni vastu või ei.

Microsoft on teinud kõvasti tööd selle nimel, et nad saaksid pakkuda kasutajatele, mängude arendajatele ja väljaandjatele ühtest Smart Delivery süsteemi. Tegemist on süsteemiga kus kasutaja peab ainult ühe korra mängu ostma ning ta saab omale automaatselt parima võimaliku versiooni, sõltumata sellest, millisel Xboxi konsoolil ta seda mängib. Näiteks kui sa ostad omale Cyberpunk 2077 või Halo Infinite Xbox One’i versiooni, siis sa saad omale automaatselt ka Xbox Series X’i versiooni.

Kuigi me teame, et PS5 ja Xbox Series X’i konsoolidel töötavad ka eelmise põlvkonna mängud, siis ostes uue põlvkonna konsooli omale, tahaks seal siiski mängida uuele põlvkonnale loodud versiooni. Seetõttu ongi paljudel mängijatel tekkinud küsimus, et kas Sony pakub samuti midagi sarnast nagu Microsofti Smart Delivery süsteem. Jaapanlaste Gamespark võttis Sonyga ühendust ja uuris täpsemalt järgi. Vastus oli aga kahjuks eitav. PlayStation Jaapani esindaja selgitas, et neil ei ole ja nad ei plaani luua sellist ühtset süsteemi. Sony on otsustanud selle iga väljaandja enda otsustada, kas nad soovivad kasutajatele pakkuda tasuta uuendusi PlayStation 4-lt PlayStation 5-le või mitte.

PlayStation 5 tuleb müügile 2020. aasta lõpus.