Sony kinnitas, et nad ei osale käesoleva aasta E3-l

0
89

Sony kinnitas, et kuulujutud nende mitte osalemisest käesoleva aasta E3-l vastavad tõepoolest tõele. Ettevõtte pressiesindaja ütles GamesIndustry.biz-le, et nende arvates ei ole E3 2020 visioon õige selle jaoks, mis neil käesoleval aastal planeeritud on ning selle asemel keskenduvad nad väiksematele tarbijatele suunatud üritustele, kus nad näitavad uusi PS4 ja PS5 mänge.

“Pärast põhjalikku kaalumist otsustas SIE mitte osa võtta E3 2020 üritusest,” ütles Sony Interactive Entertainmenti pressiesindaja. “Meil suur austus ESA kui organisatsiooni vastu, kuid me ei leia, et E3 2020 visioon oleks õige koht selle jaoks, millele me käesoleval aastal keskendunud oleme.”

Sony pressiesindaja lisas, et nad keskenduvad sellele, et fännid tunneksid end osana PlayStationi perekonnast ja neil oleks võimalus mängida oma lemmikmänge. Tulekul on fantastilised mängud PlayStation 4-le ja seoses PlayStation 5 ilmumisega soovib Sony seda aastat koos fännidega tähistada.

Hoia pilk peal meie lehel ja PlayStation Eesti Facebooki lehel, et õigeagselt teada saada Eestis toimuvatest üritustest.