“Spider-Mani” loojad saavad mängijatelt ähvardusi

0
269
Marvel's Spider-Man

Mis iganes veider puue praeguse põlvkonna mänguritel on, kuid mänguarendajate ja näitlejate ähvardamine ei ole normaalne. Ei, isegi siis mitte kui sinu lemmiktegelane asendatakse uue näitlejaga.

Paljukiidetud “Spider-Man” saab uue põlvkonna versiooni PS5 konsoolil. Lisaks paremale graafikale on aga mängus olev ämblikmees asendatud uue näitlejaga ning mitte kõik fännid ei suuda seda rahulikult võtta. Kuigi kriitika on hea asi ja meil kõigil on õigus oma arvamust avaldada, siis antud juhul on kahjuks juba liiga kaugele mindud, sest mitmed fännid on ähvardanud mänguarendajad üles otsida ja ära tappa, kui nad mängu ära ei paranda.

Tegemist ei ole kaugeltki esimese mänguga, ega ka mitte esimese PlayStationi eksklusiiviga, kus fännid on kaotanud viimasegi mõistuseraasu ja hakanud mänguarendajaid või näitlejaid ähvardama. Näiteks “The Last of Us: Part II” arendajad ja Abby rolli häälnäitleja Laura Bailey said mitmeid surmaähvardusi. Sarnane asi juhtus ka “Mass Effect: Andromeda” juures, kus fännid süüdistasid viletsates näoanimatsioonides BioWare mängustuudios töötanud Allie Rose-Marie Leost, keda ähvardati ära vägistada ja tappa.

Mängukogukondade kirg on küll üks imetlusväärne asi ja konstruktiivne kriitika on alati hinnatud, kuid isiklikku laadi solvangud, rünnakud, vägistamis- ja tapmisähvardused on kahjuks liiast ning sellel ei tohiks mängukultuuris kohta olla.