“Spider-Mani” omanikud PS4-l ei saa omale uuendatud PS5 versiooni tasuta ja PS4 salvestused PS5 peal ei tööta

0
181
Spider-Man

Sony kinnitas, et olemasolevad “Spider-Mani” omanikud PS4-l ei saa omale uuendatud PS5 versiooni tasuta. Need kes uuendust soovivad, peavad selle eest €20 lisaks maksma. Samuti ei toeta uuendatud PS5 versiooni sinu varasemaid salvestusi PS4 peal.

Kuigi mõned PS4 mängud sisaldavad küll tasuta PS5 uuendust, siis “Spider-Man: Remastered” kahjuks nende mängude hulka ei kuulu.

Kui sul on olemas “Spider-Mani” mäng PS4-l ja soovid sellest saada uuendatud PS5 versiooni, siis tuleb sul alustuseks osta 12. novembril ilmuv “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales”, mis maksab €59.99. Alles seejärel on sul võimalik omale osta “Spider-Mani” uuendatud versiooni PS5-l, mis maksab lisaks €20. Soovi korral võid omale osta “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Editioni”, mis maksab €79.99 ja sisaldab juba “Marvel’s Spider-Man Remastered” versiooni.

Eraldiseisvalt “Marvel’s Spider-Man Remastered” versiooni osta ei saa ning Sony teatas, et neil pole seda hetkel ka plaanis eraldi pakkuma hakata.

Lisaks kinnitas Insomniac mõni päev varem juba, et PS4 salvestusi uuendatud PS5 versioonis kasutada ei saa, sest tegemist ei olevat mingi “lihtsa graafilise uuendusega”, vaid suurem osa mängust on saanud täieliku uuenduse, et ära kasutada PS5 konsooli pakutavat võimsust. “Näete parema väljanägemisega tegelasi, kellel on parem nahk, silmad, juuksed ja näoanimatsioonid (sealhulgas ka meie uus, järgmise põlvkonna Peter Parker),” teatas Insomniac.

“Marvel’s Spider-Man Remastered” sisaldab kolme uut kostüümi, uusi fotorežiimi funktsioone, uusi trofeesid ja kõiki kolme “The City That Never Sleeps” lisa.