The Last of Us Part II ja Marvel’s Iron Man VR lükati teadmata ajaks edasi

0
82

Kuigi Sony alles eelmisel nädalal kinnitas, et probleeme ühegi mängu väljaandmisega pole ja kõik nende mängud ilmuvad planeeritud ajal, siis nüüd selgus, et päris nii see siiski pole.

Sony teatas eile, et The Last of Us Part II ja Marvel’s Iron Man VR lükatakse teadmata ajaks edasi. Põhjuseks koroonaviiruse kriisi tõttu tekkinud logistilised probleemid.

Esialgsete plaanide kohaselt pidi The Last of Us Part II ilmuma juba 21. veebruaril 2020, kuid lükati seejärel edasi 29. maile 2020. Ühes varasemas Meile Meeldib Mängida saates kahtlustas Tarmo Toomepuu juba tol korral, et see ei jää neil viimaseks edasilükkamiseks ning lõpuks antakse mäng välja aasta lõpus, siis kui PS5 konsool ilmub.

Ka Marvel’s Iron Man VR pidi alguses ilmuma juba veebruaris, kuid seejärel otsustati seegi edasi lükata ja uueks ilmumiskuupäevaks sai 15. mai 2020.

Mõlema mängu edasi lükkamise tõttu tekib nüüd aga mitmeid küsimusi. Miks kinnitas Sony alles eelmisel nädalal, et nende mängud ilmuvad planeeritud ajal kui nad olid juba siis teadlikud logistilistest probleemidest. Mängupoed on näiteks olnud suletud juba paar nädalat, seetõttu ei tohiks see kellelegi üllatusena enam tulla, et nad ei saa minna poodi ja sealt mängu füüsilist koopiat osta. Seetõttu tuleb oma mängud tellida kas füüsilisel või digitaalsel kujul internetist. Põhiliselt keskendutakse täna sellele viimasele, digitaalsele müügile.

Mis saab teistest PlayStationi eksklusiivmängudest? On üsna tõenäoline, et sama saatus tabab ka kõiki teisi Sony stuudiote mänge, sealhulgas ka kauaoodatud Ghost of Tsushimat, mis pidi ilmuma 26. juunil 2020.