Ubisoft lubas aasta jooksul välja anda viis hittmängu

0
167

Ubisoft teatas, et enne 2021. aasta aprilli ilmub neilt viis hittmängu. Kolm neist ilmuvad käesoleva aasta lõpus (oktoober – detsember 2020) ning kaks ilmuvad järgmise aasta alguses (jaanuar – märts 2021).

Kolm neist mängudest on Ubisoft juba ka kinnitanud – Watch Dogs Legion, Gods & Monsters ja Rainbow Six Quarantine.

Ülejäänud kaks olevat aga väidetavalt uus Assassin’s Creed ja Far Cry. Esimene neist on üsna tõenäoline, sest eelmisel aastal uut mängu ei ilmunud (Ubisoft on lubanud seda mänguseeriat üle aasta välja anda) ning lekkeid viikingite teemalise Assassin’s Creedi kohta on olnud juba küllaga. Mis aga puutub järgmisesse Far Cry mängu, siis hoolimata sellest, et mitmel pool ollakse veendunud, et viiendaks mänguks on uus Far Cry, suhtun ma sellesse suure umbusuga. Selle kohta pole ühtegi arvestatavat leket olnud ning uue Far Cry jaoks oleks hetkel veel liiga vara, eriti arvestades Ubisofti viimaseid avaldusi.

Ubisoft on viimastel kuudel, peale Ghost Recon Breakpointi ebaõnnestumist, lubanud oma mängud üle vaadata ning neid mitmekesisemaks ja rohkem eristuvaks muuta. Samuti on lubatud rohkem tähelepanu pöörata mängude loole ja tehnilisele küljele, et pakkuda mängijatele parimat mängukogemust.

Kõigele lisaks, kuhu jääb sellisel juhul Skull & Bones, mida Ubisoft juba korduvalt edasi lükanud on? Seetõttu usun ma, et selleks viiendaks mänguks selles nimekirjas on uue Far Cry asemel hoopis Skull & Bones.

Aga kuhu jääb Splinter Cell, Prince of Persia ja Beyond Good & Evil 2?

Ubisofti juht Yves Guillemot on kinnitanud, et kauaoodatud Splinter Cell on tõepoolest töös ning tegemist saab olema teistlaadi mänguga kui mängijad seni harjunud, lisaks ilmuvat see kõikidele platvormidele, kuid midagi rohkemat pole mängu kohta ametlikult avaldatud.

Prince of Persia kohta on kolmandad osapooled küll teatanud, et mäng on arendamisel kuid ametlikult pole Ubisoft veel midagi teatanud. Kuulujuttude kohaselt peaks Ubisoft Prince of Persia ametlikult väljakuulutama PlayStationi üritusel, mis peaks toimuma juba järgmisel nädalal.

Beyond Good & Evil 2 kohta on aga Ubisoft teatanud, et see ilmub alles kusagil kaugemas tulevikus, pärast 2021. aasta märtsi.