Üks väga vihane lesbi

0
358
vihane lesbi

Kui sa peaksid lühidalt, mõne sõnaga, kirjeldama erinevaid videomänge, siis kuidas sa seda teeksid? Austraallased kirjeldavad näiteks üht aasta oodatuimat mängu selliselt – “Üks väga vihane lesbi”.

Uute mängude ilmumise ajal valmistuvad müügipäevaks ka mänge müüvad kauplused. Nii mõnelgi pool lähenetakse sellele loominguliselt, kaunistades müügistende, et klientide tähelepanu püüda. Austraalia üks suurimaid koduelektroonika müüjaid JB Hi-Fi otsustas The Last of Us Part II müügistendi kaunistada kunstliku luuderohuga. Kuid lisaks mängu originaalkarpidele võis sealt leida ka ühe väheke teistsuguse pealkirjaga karbipildi – “A Very Angry Lesbian” (Üks väga vihane lesbi).

JB Hi-Fi on varemgi piire katsetanud oma teravate humoorikate kommentaaride ja arvustustega, sealhulgas ka selliste mängudega nagu Fallout 76, Anthem ja No Man’s Sky. Kuid kui seni on kasutajad nende pilamistega rõõmuga kaasa läinud, siis The Last of Us Part II puhul on see tekitanud mitmetes fännides tõsisemat pahameelt, kelle arvates on JB Hi-Fi töötajad sel korral liiale läinud.

Tänaseks on Brisbane’is asuv pood kinnitanud, et peale kaebuste laekumist võeti mängustend maha.

Eelmisel nädalal ilmusid juba ka esimesed The Last of Us Part II arvustused. Kui enamus kriitikuid on mänguga ülirahul ja kiidavad mängu taevani, siis on ka neid, kellele mäng on vähem muljet avaldanud. Peamiselt kritiseeritakse seda, et mäng on mõttetult jõhker ja kohati kurnav ning loo ülesehitus olevat laialivalguv.