Uus Xbox võib tulla kuni 100 dollarit odavam kui PS5

0
167
Xbox VS. PlayStation

Sony ja Microsoft mängivad pikemat aega juba kassi ja hiire mängu, kumbki neist ei taha avalikustada uue põlvkonna konsoolide uusi funktsioone või hinda.

Wedbush Securities analüütik Michael Pachter arvates ootab Microsoft, et Sony teeks esimese sammu, et nad saaksid teatada odavamast Xbox Series X-ist. Pachter usub, et Xbox Series X võib tulla kuni 100 dollarit odavam kui PS5.

“Selle järgi mida näinud olen, Sony küsib PS5 eest 500 dollarit ja Microsoftil on suur bilanss,” ütles Pachter reedel, viidates sellele, et PS5 hind võib tulla kõrgem sellest mida tarbijad ootavad. Pachteriga on sama meelt ka endine EA ja Microsofti juht Peter Moore.

Samal ajal kui Sony juhtkond ei taha uut konsooli kahjumiga müüa, on Microsoft andnud selge signaali, et nende eesmärgiks on uut Xboxi müüa odavamalt või vähemalt sama hinnaga mis PS5, mida on korduvalt kinnitanud ka Phil Spencer.

Loomulikult aga ei taha Sony Microsoftile trumpe kätte jagada ning ootab omakorda, et hoopis Microsoft teeks esimesena uue konsooli hinna teatavaks.