Uut Call of Duty Battle Royale mängu Warzone saab täna tasuta mängima hakata

0
242

Activisioni uus tasuta Call of Duty Battle Royale mäng, nimega Warzone, tuleb täna ametlikult välja PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i jaoks.

Warzone toimub Verdanski linnas, mis on ilmselt paljudele Call of Duty: Modern Warfare mängijatele tuttav koht. Tegemist on suure kaardiga, kus on üle 300 huvipunkti ja erinevaid maastikke lahingutegevuseks. Sealt leiab nii kõrgeid hooneid, Krovniki farmi ja erinevaid linnaosi rüüstamiseks. Ringi saab liikuda nii jala kui ka erinevate sõidukitega – ATVd, Roverid, SUVid, veoautod ja isegi helikopterid.

Mängureziime on kaks: Battle Royale ja Plunder. Battle Royales võitlevad kuni 150 mängijat, kolmeliikmelistes meeskondades, kahaneval mängualal ellujäämise eest. Plunder on samuti kolmeliikmeliste meeskondadega, kus eesmärgiks on korjata kõige rohkem raha, rüüstades erinevaid kohti, röövides tapetuid vastaseid ja täites erinevaid lepinguid.

Kui sul on olemas Call of Duty: Modern Warfare mäng, siis saad Warzone’i mängima hakata täna kell 17:00 (Eesti aja järgi), ülejäänud saavad mängima hakata kell 21:00.