“Vampire: The Masquerade” Battle Royale mäng ilmub järgmisel aastal

0
41
Vampire: The Masquerade

Mõni aeg tagasi teatas Hardsuit Labs, et käesoleval aastal ilmuma pidanud “Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” ilmub nüüd millalgi 2021. aastal. Nüüd aga selgub, et järgmisel aastal ilmub veel teinegi mäng, mille tegevus toimub “Vampire: The Masquerade’i” maailmas. Tulekul on Battle Royale mäng, mille arendajaks on Sharkmob mängustuudio.

Sharkmob mängustuudio pole praeguse hetke seisuga veel ühtegi mängu välja andnud, kuid ettevõtte ridadest võib leida mitmeid endiseid Massive Entertainment ja IO Interactive töötajaid. Lisaks järgmisel aastal ilmuvale Battle Royale mängule tehakse tööd ühe teisegi väga ambitsioonika AAA-kvaliteediga Unreal mängumootorit kasutava mängu kallal. Mängu väljaandjaks on Paradox Interactive, kellele kuulub ka väike osa Hardsuit Labs mängustuudiost, mis töötab “Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” kallal.

“Kogege uut põnevat Battle Royale mängu, mille tegevus toimub Vampire: The Masquerade universumis, kus vampiiride grupid sõdivad Praha tänavatel ja katustel,” seisab mängu kirjelduses.