Xbox Series X-i ja Xbox Series S-i hind ja ilmumiskuupäev

0
261
Xbox Series

Windows Central kirjutab, et Xbox Series X-i ja Xbox Series S-i hind ja ilmumiskuupäev on lõpuks selgunud.

Kuulujutud võimalikust odavamast Xboxist on ringi liikunud juba mõnda aega ning peale Xbox One S-i ja Xbox One X-i tootmise lõpetamist said need kuulujutud ainult hoogu juurde. Lisaks on märgatud Xbox Series S-i ka Xbox Game Pass Ultimate proovikoodikaardil.

Nüüd aga lekkis infot Xbox Series S-i välimuse, hinna ja ilmumiskuupäeva kohta. Tuginedes oma allikatale, Windows Central kinnitas, et lekkinud hind ja ilmumiskuupäev vastavad tõepoolest tõele. Xbox Series S hakkab maksma $299 / €299 ja võimsama konsooli Xbox Series X-i hinnaks on $499 / €499. Mõlemad konsoolid ilmuvad 10. novembril 2020.

Lisaks hinnale ja ilmumiskuupäevale näitas Brad Sams ka seda milline Xbox Series S välja nägema hakkab. Nagu arvata võib, siis Xbox Series S on väiksem kui Xbox Series X ning see peaks ideaalselt sobima ja mahtuma teie telerilaua riiulisse. The Verge sõnul saab Xbox Series S-i jõudlus olema 4 terafloppi võrreldes Xbox Series X-i 12 teraflopi ja Xbox One X-i 6 teraflopiga. Hoolimata sellest arvatakse, et Xbox Series S saab olema siiski veidi võimsam kui seda oli Xbox One X, seda tänu suurenenud protsessori võimsusele ja SSD kettale. 4K pildi pakkumisega võib aga probleeme tekkida, arvab The Verge ajakirjanik Sam Byford.

Seda, et Xbox Series S välimus tõepoolest selline on, kinnitas Twitteris ka WalkingCat nimeline kasutaja, kes lekitas Twitterisse ka Xbox Series S-i treileri.

Pärast nii suurt leket otsustas Microsoft vähem kui tund aega tagasi Xbox Series S-i ametlikult välja kuulutada ning kinnitas, et Xbox Series S hakkab tõepoolest maksma $299. Microsoft lubab avalikkusele peatselt rohkem infot jagada.