Xbox Series X sai omale esimese uuenduse

0
47

Eile õhtul tuli välja Xbox Series X-i esimene uuendus, mis muude uuenduste käigus tõi võimaluse kasutada dünaamilisi taustapilte.

Värske uuendusega lisati kuus uut dünaamilist taustakujundust, sealhulgas sellised, mis meenutavad vanemaid Xboxi konsoole. Microsoft lubab, et tulevikus on oodata mitmesuguste erinevate stiilide, värvide ja kujundustega taustapilte.

Kuigi värske uuendus ilmus ka Xbox One’i konsoolile, siis dünaamilisi taustapilte saab kasutada ainult Xbox Series X/S konsoolidel.

Pilt: Microsoft

Lisaks dünaamilistele taustakujundustele näevad kasutajad nüüd mängu juures vastavat märget, kui mäng kasutab automaatset HDR-i. Seda märki näeb siis kui te mängu ajal Xboxi Guide’i avate, misjärel ilmub märk paremasse nurka.

Pilt: Microsoft

Xbox Series X/S mängud said omale märgi, mis annavad kasutajale teada, millised mängud on optimeeritud Xbox Series X/S konsoolidele. Lisaks saab nüüd ka filtrist valida “Optimized for Xbox Series X|S” valiku, mis kuvab teile ekraanile ainult X/S mängud.

Uuenduse käigus sai kasutajaliides teisigi väiksemaid uuendusi. Kahjuks ei ole Microsoft täpsustanud, kas või milliseid vigu värske uuendus parandab või millal on oodata parandust Quick Resume režiimile.

ALLIKASXbox Wire