Xboxi tasuta mängupäevad – “Two Point Hospital”, “Disintegration” ja “Rocket Arena”

0
23

Sel korral saab nädalavahetusel tasuta mängida selliseid mänge nagu “Two Point Hospital”, “Disintegration” ja “Rocket Arena”.

Nagu ikka, saab kõiki kolme mängu mängida kuni esmaspäeva hommikuni kell 10:00 ja kui mõni neist mängudest meeldima hakkab, siis on võimalus neid tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Two Point Hospital
Tegemist on ühe veidra mänguga, kus mängija rolliks on haigla administraatori roll, kel tuleb silmitsi seista väga ebaharilike haiguste ja väljakutsetega. “Two Point Hospitalist” rääkisime lähemalt ka oma 1. märtsi saates. Hetkel on võimalik mängu osta 40% soodsamalt, lisaks leiab selle ka Xbox Game Passist.

Disintegration
Tegemist on mitmikmänguga kus relvastatud Gravcycle piloodid omavahel sõdivad, kokku on mängus kolm 5v5 mängurežiimi. Mängu saab tasuta proovida kuni esmaspäeva hommikuni ja kui sulle peaks see meeldima hakkama, siis on võimalik see omale 40% soodsamalt osta.

Rocket Arena
Tegemist on EA värske mitmikmänguga, kus mängijad 3v3 lahingutes teineteist rakettidega tulistavad. “Rocket Arena” pole senini suutnud mängijates erilist huvi äratada. Põhjuseks võib olla ilmselt üsnagi krõbe hinnasilt selle mängu juures, mis kuidagi ei sobi selle vähese pakutavaga või siis võib põhjuseks olla ka sarnaste mängude üleküllus turul. Seepärast püüabki nüüd EA uusi mängijaid leida Xboxi tasuta mängupäevade raames ja 80% soodushinnaga. Hoolimata suurest allahindlusest soovitan ostuga oodata, ilmselt langeb see hind veelgi või pakutakse seda varsti lausa tasuta.