“1 vs 100” tuleb tagasi

0
40
1 vs 100

Microsofti suurepärane mängushow “1 vs 100” tulevat “kindlasti” tagasi, ütles Jeff Grubb viimases Giant Bombi saates.

Need kes 2009. aastal Xbox 360 konsoolil mängisid ilmselt mäletavad veel Microsofti suurepärast mängushowd “1 vs 100”, kus mängijad said oma teadmised proovile panna ja võitjatele jagati auhindu. Tegemist oli ühe väga populaarse mänguga, mida on aastate jooksul Microsoftilt korduvalt palutud tagasi tuua.

Kui uskuda videomänguajakirjanikku Jeff Grubbi, kes “1 vs 100-st” viimases Giant Bombi saates rääkis, siis on Microsoft lõpuks ometi otsustanud kasutajate soovidele vastu tulla ja toob “1 vs 100” tagasi. Arendajaks olevat Altspace VR, osa Microsofti Mixed Reality osakonnast, kes kasutab mängus Microsoft Teamsi 3D avatare.

“1 vs 100” põhines samanimelisel teleshowl ning see toimus iga nädal kindlatel kellaaegadel. Mängijad said oma Xboxi avataridega mängust osa võtta, üks mängijatest valiti rahva ette ning püüdis siis oma teadmisi tõestada ülejäänud 100 mängija vastu, lootes võita mitmesuguseid auhindu.

2019. aastal rääkis ka Phil Spencer, et ta soovib “1 vs 100” tagasi tuua Xboxile, kuid lisas, et peamiseks probleemiks selle tagasi toomisel on see, et need õigused kuuluvad kõik mängushow ettevõttele. Spencer lisas, et tal on sel teemal käimas mitmed diskussioonid Matt Booty ja teistega, et kas ja kuidas see populaarne mängushow Xboxile tagasi tuua.