14 minutit “Horizon Forbidden West” mängu

0
121

Öösel toimus State of Play üritus kus näidati 14 minutit “Horizon Forbidden West” mängu PlayStation 5-l. Kui öösel aega polnud vaadata ja otsustasid selle asemel magada, siis õnneks saab toimunut järelvaadata siit:

Sony viimane State of Play kestis umbes 20 minutit ja selle käigus näidati “Horizon Forbidden Westi” ja räägiti sellest lähemalt. Kahjuks aga olid paljud fännid nähtus pettunud, esitlus oli igav, dialoogid olid viletsad ja kuivad, häälnäitlemine emotsioonitu ja lihtsalt väga halb. Kas süüdi on COVID-19 pandeemia?

“Horizon Forbidden Westi” tegevus leiab aset kuus kuud pärast “Horizon Zero Dawni” sündmusi. Aloy on rännanud läände, et uurida salapärast ja surmavat haigust. Neil uutel kaardistamata aladel kohtub ta uute kummaliste hõimudega ja veelgi surmavamate masinatega. Koos vanade ja uute sõpradega tuleb tal leida vastused, mis on vajalikud Maa päästmiseks.

“Horizon Forbidden West” ilmub käesoleval aastal PlayStation 4 ja PlayStation 5 jaoks. Kahjuks täpset lmumiskuupäeva, mida paljud ootasid, siiski välja veel ei kuulutatud.