2K-lt ilmus “XCOM Legends”

0
48

2K andis vaikselt, ilma suurema trummipõrinata, välja mobiilimängu “XCOM Legends“.

“XCOM Legends” arendajaks on Google Play andmetel Iridium Starfish. Kui see nimi ei peaks teile mitte midagi ütlema, siis pole hullu ka Meile Meeldib Mängida pole sellest mängustuudiost kunagi varem mitte midagi kuulnud. Eriti palju abi ei leidnud ka internetist, tegemist paistab olevat mingi uue, Take-Two Interactive Software’ile kuuluva mängustuudioga, mis asub Californias. Mängustuudio lehekülg on samuti tühi, seal ilutseb ainult ettevõtte logo.

“XCOM Legends” on uus käigupõhine rollimäng, kus mängijal tuleb taaskord asuda juhtima XCOM-i, viimaseid alles jäänud vastupanuliikumisi. Kakskümmend aastat on möödunud sellest, kui Maa alistus vallutajatest tulnukatele. Sinul tuleb nüüd värvata ja juhendada uusi kangelasi, et tulnukate ja tulnukate kontrolli all olevate vastastega lahinguid pidada.

Mäng on praegu veel Early Accessis ja Google Play kaudu hetkel ainult teatud riikides saadaval.

“Uurime ja katsetame pidevalt uusi kogemusi, et pakkuda oma fännidele parimat meelelahutust ja väärtust,” ütles 2K pressiesindaja Eurogamerile. Millal mäng valmis saab ja ametlikult välja tuleb ning ka teistes regioonides avaldatakse, selle kohta 2K pressiesindaja ei osanud veel infot jagada.