Activision tegi “Call of Duty” mängud väiksemaks, et sul oleks rohkem ruumi teiste mängude jaoks

0
122
Call of Duty: Warzone

Activision teatas, et nad optimeerisid failisuurusi ning “Call of Duty: Modern Warfare” ja “Call of Duty: Warzone” võtavad nüüd vähem ruumi.

Eelmise aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses kurtsid mitmed “Call of Duty” mängijad, et kui sul on kõik viimased kolm mängu – “Call of Duty: Modern Warfare”, “Call of Duty: Warzone” ja “Call of Duty: Black Ops Cold War” – installeeritud, siis pole sul näiteks 500GB kõvakettaga mängumasinas enam ruumi millegi muu jaoks. Veebruaris ilmunud uuenduste käigus hoiatas Activision ka ise PlayStation 4 omanikke, et kui neil on 500GB kõvakettaga konsool ja neil on installeeritud viimased “Call of Duty” mängude täisversioonid koos kõikide lisadega, siis tuleb neil uuenduste jaoks ruumi teha.

Täna ilmunud uuendus on tavapärasest veidi suurem (7,4 – 14,18 GB “Black Ops Cold War” puhul ja 52 – 57,8 GB kui mängid “Warzone”), kuid tänu sellele võtavad “Call of Duty” mängud sinu kõvakettal nüüd vähem ruumi ning tulevased uuendused peaksid olema samuti väiksemad.

Tõsi, mingit väga suurt kokkuhoidu siit siiski oodata ei tasu. Kui mängite ainult “Warzone”, siis võtab mäng edaspidi 10,9 – 14,2 GB vähem ruumi. Juhul kui teil on olemas “Modern Warfare” ja “Warzone”, siis saab omale 30,6 – 33,6 GB vaba ruumi juurde. Ei midagi erilist, aga PlayStationi konsoolide omanikud saavad näiteks seda tekkinud vaba ruumi kasutada nüüd “Ratchet & Clanki” allalaadimiseks, mis on hetkel veel viimaseid päevi tasuta saadaval.

PlayStation 5: 10.9 GB (ainult “Warzone”) / 30.6 GB (“Warzone” ja “Modern Warfare”)

PlayStation 4: 10.9 GB (ainult “Warzone”) / 30.6 GB (“Warzone” ja “Modern Warfare”)

Xbox Series X / Xbox Series S: 14.2 GB (ainult “Warzone”) / 33.6 GB (“Warzone” ja “Modern Warfare”)

Xbox One: 14.2 GB (ainult “Warzone”) / 33.6 GB (“Warzone” ja “Modern Warfare”)

PC: 11.8 GB (ainult “Warzone”) / 30.6 GB (“Warzone” ja “Modern Warfare”)