Apple arvates on banaanid nilbed ja lastele ei tohiks “paljaid” banaane näidata

0
361
Banaan

Apple püüdis kohtus Epic Gamesi näidata ahne mänguettevõttena, kes lapsi ära kasutab ja neile nilbet sisu, “alasti” banaane, näitab.

Epic Games vs Apple kohtuprotsess jätkub ning paistab, et ka sel nädalal rõõmustatakse meid mitmesuguste pärlitega. Eilsel istungil võttis Apple’i advokaat teemaks “Fortnite’i” banaanimehe Peely, kes kannab smokingut.

Apple advokaat küsis: “Meil on siin suur kollane banaan, smokingus?”

“Jah, see on Peely,” vastas Epic Games’i turundusjuht Matthew Weissinger.

“Me arvasime, et palja banaani asemel on parem kasutada ülikonnaga banaani, sest me oleme praegu föderlaalkohtus,” vihjas Apple’i advokaat sellele nagu banaani näitamine võiks föderaalkohtus ebasünnis olla.

Fortnite Peely
APPI, paljas banaan!

Seejärel jätkas Apple’i advokaat küsitlemist Peely ja Battle Passi eksklusiivse sisu kohta, kus Peeley smokingut ei kanna. Nende küsimustega püüdis Apple’i advokaat jätta kohtule muljet nagu Epic Games kasutaks lapsi ära, näidates/müües neile ebasündsat sisu.

Kui järjekord Epic Games’i advokaadi kohta jõudis, otsustasid nad Apple’i rünnakule banaanide suhtes vastata: “Rääkisime Peelyst, meie banaanist? Võimalik, et siin oli vihjeid nagu Peely ilma ülikonnata näitamine võis olla ebasünnis. Kas selles on midagi ebasündsat kui Peely on ilma riieteta?”

Wessinger vastas: “See on lihtsalt banaan.”


Epic Games vs Apple kohtuprotsessi kohta saab kuulata siit: