Ära osta “Vampire: The Masquerade – Bloodhunt” mängu!

0
42
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Ära osta “Vampire: The Masquerade – Bloodhunt” mängu, sest see on TASUTA!

Mängukoodide edasimüüjate hulgas leidub igasuguseid kahtlaseid müüjaid, kes müüvad kas kusagilt kahtlasel teel hangitud mängukoode või kasutavad tihti mitmesuguseid kavalaid trikke, et sind müüdavat kraami ostma meelitada. Seepärast tasub kolmandate müüjate juurest ostmisel alati kirjelduses näpuga järge ajada, et mida täpsemalt sulle lubatakse, sest eseme nimetus ja pilt ei pruugi vastata sellele, mida tegelikult müüakse.

Kuid veelgi kavalamad müüjad püüavad sulle müüa ka tasuta kraami. Üheks selliseks värskeks näiteks on täna ilmunud “Vampire: The Masquerade – Bloodhunt”, mida mõnel pool on viimastel päevadel püütud “soodushinnaga” €16 – €18 müüa.

“Vampire: The Masquerade – Bloodhunt” on Sharkmobi loodud Battle Royale mäng, mille tegevus toimub “Vampire: The Masquerade” universumis. Nagu teised Battle Royale mängud, nii on ka “Bloodhunt” mängi-tasuta mäng, mille te saate alates tänasest Steamist tasuta allalaadida. Alles jäänud rahaga aga võite näiteks hoopis Meile Meeldib Mängida tegemisi toetada, seda saab teha siin.