Ariana Grande tuleb “Fortnite’i”

0
59

Nädalavahetusel toimuva “Rift Tour” kontserdisarja peaesinejaks on superstaar Ariane Grande.

Fortnite’is toimuv “Rift Tour” on viie etendusega kontserdisari, mis algab Eesti aja järgi 7. augustil kell 01:00 öösel ja kestab kuni 9. augustini. “Fortnite’i” üritused on väga populaarsed ja seetõttu tasub igaks juhuks ennast valmis sättida ja mängu sisse logida juba 6. augusti hilisõhtul, et tagada endale koht mängus ja võimaluse liituda “Rift Touri” stardiloendiga, mis algab 30 minutit enne etenduse algust. Õnneks on üritusi kokku viis, et kui ühe maha magate, siis on teil võimalik järgmisega liituda.

Täieliku ajakava leiab siit:

  • Laupäev, 7. august kell 01:00
  • Laupäev, 7. august kell 21:00
  • Pühapäev, 8. august kell 09:00
  • Pühapäev, 8. august kell 17:00
  • Esmaspäev, 9. august kell 01:00

Epic Games kirjutab, et “Rift Tour” pakub kogemusi, mis ühendavad populaarsed lood hetkedega, mis põhinevad mängu elementidel. Parima kontserdikogemuse saamiseks võta sõbrad seltsi, et minna koos nendega maagilisele teekonnale uutesse reaalsustesse, kus “Fortnite” ja Ariana Grande põrkuvad.

Kontserdist osavõtjad saavad omale spetsiaalse Cuddly Cloudcruiser vihmavarju. “Fortnite Crew” tellijad saavad omale spetsiaalse vikerkaarevärvilise kontsertvarju ja mitmesuguseid muid eksklusiivseid boonuseid.

Lisaks toimuvad enne kontserti, selle ajal ja pärast seda ka mitmesugused ülesanded, mille tegemisel saate omale mitmesuguseid auhindu.

5. augustil kell 03:00 Eesti aja järgi tuleb müügile ka Ariana Grande skin ja seljakott tema lemmiklooma, Piggy Smallz’iga.