“Bayonetta 3” on Nintendo Switchi eksklusiiv

0
24

Kui te soovite “Bayonetta 3” PlayStationi ja Xboxi konsoolidele, tuleb teil rääkida Nintendoga, ütles mängu arendaja Hideki Kamiya.

Kuigi esimene “Bayonetta” oli multiplatvorm, siis teist mängu rahastas Nintendo ja sellest sai Nintendo eksklusiiv. Sama lugu on ka “Bayonetta 3” mänguga, mida samuti Nintendo rahastab ning see on Nintendo Switchi eksklusiiv. Juhul kui soovite “Bayonetta 3” mängida, tuleb teil hankida omale Nintendo Switch või rääkida Nintendoga, et nad tooksid mängu ka teistele platvormidele.

Hideki Kamiya postitas Twitterisse: “Tegeleme Bayonetta 3 arendamisega, nii nagu me tegime seda Bayonetta 2-ga, Nintendolt saadud rahaga. Kuna meie ‘ainult arendame’, siis Nintendol on toote juures täielik sõnaõigus”.

Kamiya lisas, et kui Nintendo otsustab “Bayonetta 3” PS5-le tuua, siis võib olla saavad nad selle arendamiseks raha, et see teoks teha, et see aga juhtuks, peaksid fännid oma soovidest Nintendole teada andma: “Nii et jätkake oma tublit tööd ja saatke oma kirglikud soovid Nintendole.”