“Call of Duty: Vanguard” beeta

0
85
Call of Duty Vanguard

“Call of Duty Vanguard” beeta ajad on nüüd lõpuks selgunud, kokku on kaks beetanädalavahetust, mille jooksul saab mitmikmängu proovida.

Esimene nädalavahetus on ainult PlayStationil

Esimesel nädalavahetusel saavad beetat proovida need, kes on eeltellinud “Call of Duty Vanguardi” PS5 või PS4 jaoks. Beeta algab 10. septembril kell 20:00 Eesti aja järgi kuni 13. septembrini kell 20:00 Eesti aja järgi. Eeltellimusega kaasa tulnud Early Access koode saab kasutada callofduty.com/betaredeem leheküljel pärast Activisioni kontoga sisse logimist.

Beeta ajal saab proovida kolme uut kaarti: Hotel Royal, Red Star ja Gavutu. Mängurežiimidest saab proovida Deathmatch, Domination, Kill Confirmed ja Patrol (saadaval esimesel nädalavahetusel).

Beetast osavõtjad, kes jõuavad tasemeni 20, saavad omale relva plaanid (Weapon Blueprint) “Call of Duty Vanguardi”, kui mäng 5.novembril ilmub ja “Warzone’i” jaoks, kui lisatakse uus kaart. Need kes mängivad “Call of Duty: Mobile’i” saavad omale Arthur Kingsley operaatori.

Teine, ristmängu nädalavahetus

Teine nädalavahetus on jaotatud kaheks. Esimene beeta algab 16. septembril kell 20:00 ja kestab kuni 18. septembrini kell 20:00. Sellest saavad osa võtta kõik PS4 ja PS5 kasutajad ning Xboxi ja PC kasutajad, kes on mängu eeltellinud.

Kõigile avatud beeta algab 18. septembril kell 20:00 ja kestab kuni 20. septembrini kell 20:00.