“Cyberpunk 2077” saab järje

0
267
Cyberpunk 2077

Kuigi CD Projekt Red töötab hetkel veel uuenduste, lisade ning “Cyberpunk 2077” ja “Witcher 3” uue põlvkonna versioonide kallal, mis peaksid ilmuma 2022. aasta esimeses pooles, siis ettevõttel on plaanis alustada “Cyberpunk 2077” järje arendamisega.

“Cyberpunk 2077” oli ilmumise ajal nii katki, et Sony otsustas selle digitaalse versiooni oma poest lausa eemaldada. Mäng sai ilmumise ajal mängijatelt päris palju negatiivset tagasisidet. Kuid sellest hoolimata oli tegemist ühe enim müüdud mänguga, mis purustas esimese päeva müügirekordeid üle kogu maailma, teenides CD Projekt Redile üle 500 miljoni dollari. Seetõttu pole üllatav, et ettevõte plaanib nüüd “Cyberpunk 2077-le” järge.

CD Projekti president Adam Kiciński rääkis Poola väljaandele Rzeczpospolita sellest, mis ettevõttel sel ja järgnevatel aastatel plaanis on. Kiciński sõnul keskendub mängustuudio hetkel kahele frantsiisile, millel on tohutu potentsiaal ning lisaks olemasolevatele uuendustele plaanitakse alustada tööd järgmiste AAA projektidega, vihjates sellega uutele “Witcheri” ja “Cyberpunk 2077” mängudele.

See muidugi ei tähenda, et “Cyberpunk 2077” saab täismahus järje, Kiciński võib siinkohal vihjata hoopis teistele “Cyberpunk 2077” maailmas toimuvatele mängudele, näiteks töötas mängustuudio varem “Cyberpunk 2077” mitmikmängu kallal ja võib olla plaanib CD Projekt selle idee taaselustada.