EA Play on tänasest ka arvutikasutajatele Game Passis saadaval

0
74
EA Destktop

EA Play arvutiversioon pidi esialgsete plaanide kohasel Xbox Game Passi tulema juba eelmise aasta 15. detsembril, kuid seoses mitmete probleemidega oli Microsoft ja EA sunnitud algsetest plaanidest loobuma. Nüüd on aga probleemid lahendatud ja arvutikasutajad, kellel on olemas Xbox Game Pass arvutile saavad alates tänasest EA Play mängudele ligi.

EA Play lisatakse Xbox Game Passi arvutiversiooni täna, 18. märtsil kell 23:00 Eesti aja järgi. Pärast seda saavad EA Play mänge nautima hakata kõik Xbox Game Pass arvuti ja Xbox Game Pass Ultimate’i tellijad. EA Playst leiab üle 60 EA mängu, nende hulgas ka “Star Wars: Squadrons”, “Star Wars Jedi: Fallen Order”, “FIFA 20”, “Titanfall 2”, “Need for Speed Heat” ja loomulikult teised juba tuttavad mänguseeriad nagu “Battlefield”, “Command & Conquer” ja “The Sims”.

Selle kõige jaoks logi sisse oma Xboxi äppi, laadige alla EA Desktop äpp, logige sisse oma EA kontole või kui seda ei ole, siis looge uus ning otsige üles mäng mida mängida soovite, laadige see alla ja nautige mängu.