“eFootball” on täielik rämps

0
37
eFootball

Konami uus mängi-tasuta jalgpallimäng “eFootball” on nüüd tasuta saadaval, kuid fännid ei ole mänguga eriti rahul, seda peetakse üheks halvimaks mänguks Steamis.

“eFootballi” turule tulek on olnud üks paras katastroof Konami jaoks. Fännide poolt armastatud “Pro Evolution Soccerist” on tehtud mingi rämpsversioon.

Alustuseks on tegemist mobiilimänguga, mida siis pakutakse ka arvuti- ja konsoolimänguritele mängida. Miks Konami nii tegi, kurat seda teab, äkki püütakse niimoodi kokku hoida arenduskulusid? Aga see pole isegi kõige suurem probleem siin, sest on olemas ju ka mängitavaid mobiilimänge.

“eFootball” on täielik rämps, sõna otseses mõttes. Väljakud näevad välja nagu plastikust tehtud, pealtvaatajad oleksid nagu papist väljalõiked, pall liigub väljakul veidralt, mängijate omavahelistest kokkupuudetest ja nende näoilmetest ei hakka siinkohal vist üldse rääkimagi, soovitan minna ja ise kogeda seda komöödiat, mida “eFootball” pakub.

Loomulikult on kõik need probleemid viinud selleni, et mängijad annavad “eFootballile” negatiivseid hinnanguid. Steamis on “eFootballist” saanud kõigi aegade halvim mäng, talle järgnevad aegade kõige halvemate mängude tabelis “Flatout 3: Chaos & Destruction”, “Uriel’s Chasm” ja “Command & Conquer 4: Tiberian Twilight”.

Konami küll lubab, et “eFootball” areneb aja jooksul, seda täiustatakse ja muudetakse paremaks, kuid äkki oleks pidanud siiski selle välja andmisega veidi ootama ja vähemalt suuremad tehnilised probleemid ära parandama? Hetkel räägivad kõik Konami “eFootballist” ja üldsegi mitte positiivses võtmes ning seda ei muuda enam ka hilisemad parandused. Hea et tegemist on tasuta mänguga, muidu oleks Konami mattunud tagasimakse nõuete laviini alla.

Vähemalt CD Projekt saab veidi kergemalt nüüd ohata, “Cyberpunk 2077” on unustatud, sest sotsiaalmeedias on uueks naljanumbriks saanud “eFootball”.