Fortnite eemaldas poest Travis Scottiga seotud asjad, sest kontserdil hukkus 8 ja vigastada sai üle 300 inimese

0
196
Fortnite Travis Scott

Fortnite’i poest eemaldati Travis Scotti muusikaemotikon ja teised temaga seotud asjad, sest nädalavahetusel Texases toimunud festivalil Astroworld sai surma kaheksa inimest ning nüüd ootab USA räpparit kohtuprotsess.

Texases peetaval iga-aastasel Travis Scotti korraldatud muusikafestivalil Astroworld sai reede avaõhtul toimunud sündmuste käigus surma kaheksa ja vigastada üle 300 inimese. Hukkunute vanused jäävad vahemikku 14-27 ning noorim viga saanud patsient oli 10aastane.

Kontserdikülastajate sõnul olevat laval olnud räpparid aidanud kaasa kaose ja paanika tekkele, ärgitades inimesi lava äärde tulema. Seepeale hakkas rahvas lava suunas trügima ja tekkinud kaoses said paljud inimesed vigastada.

Travis Scott oli eelmisel aastal ühe Fortnite’i mängusisese kontserdi täht, kus esitati mitmeid räppari lugusid ja mängijaid said osta Travis Scotti skinni ja muid esemeid. Värske Out Westi emotikon oli planeeritud Astroworldi lõpuks, kuid seoses reedel toimunud õnnetusega jäeti ülejäänud festival ära ning Epic Games otsustas Out Westi emotikoni ja teised värskelt ilmunud asjad poest eemaldada.

Need kes omale uue emotikoni juba osta jõudsid saavad seda siiski mängus edasi kasutada koos teiste Travis Scotti asjadega. Mitmed fännid nõuavad nende esemete ajutist mängust eemaldamist, et vältida nende esemete väärkasutamist.