“Ghost Recon Breakpointi” saab nädalavahetusel tasuta mängida

0
22
Ghost Recon Breakpoint

Ubisofti “Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointi” saab sel nädalavahetusel tasuta mängida.

PS4 ja Xboxi kasutajad saavad “Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointi” tasuta mängida alates 21. jaanuarist kell 10:01 (Eesti aja järgi) kuni 25. jaanurini kell 19:00 (Eesti aja järgi). Mängimiseks on vaja Xbox Live Goldi või PlayStation Plusi.

Juhul kui mängid arvutil (Uplay/Epic/Stadia), siis serverid avatakse 21. jaanuaril kell 17:00 (Eesti aja järgi) ja suletakse 25. jaanuaril kell 22:00 (Eesti aja järgi).

Mängida saab kogu mängu ning kui soovid hiljem mängu omale soetada, siis kogu sinu progress mängus jääb alles.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint” on taktikaline tulistamismäng, mida saab internetis kas üksinda või sõpradega koos mängida. Mängu tegevus toimub aastal 2025, kuus aastat peale “Wildlands’is” aset leidnud sündmusi. Lugu leiab aset Vaikse ookeani lõunaosas asuval Auroa saarel, mis on koduks Skell Technology ettevõttele, kus arendatakse ja toodetakse mitmesuguseid droone nii kommertskasutuse kui ka sõjatööstuse jaoks. Ühel hetkel aga ühendus saarega katkeb ning pärast kaubalaeva USS Seay uppumist Auroa ranniku lähedal saadab CIA saarele Ghost Recon’i rühma, et taastada side saarega ning uurida USS Seay uppumise asjaolusid. Loe arvustust siit…

ALLIKASUbisoft