“Halo Infinite” näeb nüüd palju parem välja

0
109
Halo Infinite

Tänu “Gears 5” arendaja The Coalition abile näeb “Halo Infinite” nüüd palju parem välja.

2020. aasta juulis toimunud Xbox Games Showcase ajal näidatud “Halo Infinite” visuaalne pool teenis kasutajatelt niipalju kriitikat, et Microsoft ja 343 Industries teatasid mõni aeg hiljem, et nad on otsustanud fännide tagasisidet kuulda võtta ning rohkem vaeva näha mängu visuaalse poole kallal. See tähendas muidugi “Halo Infinite” edasilükkamist 2021. aastasse.

“Tegime raske otsuse viia oma väljalase 2021. aastasse, andmaks meeskonnale piisavalt aega sellise Halo mängukogemuse edastamiseks, mis vastaks meie visioonile,” kirjutas Chris Lee Twitteris.

“Halo Infinite” visuaalse poole parendamiseks võeti appi ka “Gears 5” arendaja The Coalition ning nagu näha, siis nende abiga on suudetud saavutada suurepärane tulemus. “Halo Infinite” arendaja 343 Industries jagas avalikkusega uusi ekraanipilte, et näidata mille kallal meeskond vahepeal tööd teinud on ning milline mäng nüüd välja näeb. Parema tulemuse nägemiseks, vaata täissuuruses originaalpilte Halo Waypoints lehelt.

Xbox Dynasty andmetel on tegemist videomängude ajaloos kõige suurema eelarvega mänguga, 2019. aastal oli selle mängu arendus Microsoftile maksma läinud juba 500 miljonit dollarit.