“Halo Infinite’i” Battle Passi muudatus tegi mängijate elu kergemaks

0
71
Halo Infinite

343 Industries tegi “Halo Infinite’i” Battle Passis muudatusi, mis võimaldab mängijatel rohkem XP-d teenida.

Mängijad on “Halo Infinite’i” Battle Passi mitmesugustel põhjustel juba mõnda aega kritiseerinud. Peamiselt seetõttu, et kui sa oled kõik väljakutsed ära teinud, siis uue taseme saamiseks oli sul vaja mängida 20 mängu, sõltumata sellest, kui hästi sul mängus läheb ning kas sa võidad või kaotad mängu. Välja arvatud muidugi juhul kui sa oled raha maksnud ja kasutad XP boosti, mis kahekordistab su XP.

Väljakutsed on mängus üsna spetsiilifilised, näiteks tuleb sul konkreetses mängurežiimis konkreetse relvaga vastav arv tapmisi saada. Nende väljakutsete pealt on sul võimalik teenida 200-400 XP-d. Kui nädalaväljakutsed aga tehtud saavad, siis tuleb ootama jääda järgmist teisipäeva, mil tulevad uued väljakutsed. Ootamise ajal aga on võimalik uusi Battle Passi tasemeid lahti lukustada 10-20 mängu haaval, sõltuvalt sellest kas oled raha maksnud lisa XP eest või ei.

Nüüd on 343 Industries veidi mängijaid lõpuks kuulda võtnud ja süsteemi veidi parendanud. Tänu uuele süsteemile on võimalik kergema vaevaga Battle Passi uusi tasemeid lahti lukustada ka neil kel XP boosti pole ja kes väljakutseid ei tee. Esimesed kuus mängu annavad iga päev sulle kokku 1000 XP-d, mis on vajalikud ühe Battle Passi taseme lahtilukustamiseks. Pärast esimest kuut mängu saab iga mängu eest 50 XP-d kuni päev vahetub, seejärel saad uuesti esimese kuue mängu eest rohkem XP-d. See muudatus tagab, et mängijad saavad kord päevas, kui nad mängivad 6 mängu päevas, lahtilukustada uue Battle Passi taseme.

John Junyszek kirjutas, et 343 Industries teab, et paljud mängijad tahavad mängus näha suuremaid muudatusi, kuid need muudatused on suuremad ja võtavad rohkem aega. Seniks tuleb läbi ajada olemasolevate muudatustega ning rohkem XP-d esimese kuue mänguga annab võimaluse ka neile kel pole aega iga päev “Halo Infinite’i” tunde ja tunde mängida.

“Halo Infinite” mitmikmäng on tasuta mäng ja see on saadaval Xboxi konsoolidel ning Steami ja Microsofti poes. Need kel on olemas Xbox Game Pass Ultimate’i saavad seda mängida ka xCloudi vahendusel.