“Halo” teleseriaal ilmub järgmisel aastal

0
55

Kauaoodatud “Halo” teleseriaal sai lõpuks omale ilmumisaja, 2022. aasta esimene kvartal.

Mäletate veel seda “Halo” sarja, mida Spielberg juba “igavik” tagasi tegema pidi hakkama? Seesama sari millega vahepeal ikka ja jälle Halo fänne õrritatakse, kui nad peaksid vahepeal juba ära unustama, et midagi sellist üldse tulema pidi. Seesama sari, mille meeskonnad on tänaseks mitu korda vahetunud, sealhulgas ka produtsendid ja režissöörid. 2019. aastal teatas Showtime, et lõpuks ometi alustatakse filmivõtetega ja peale seda saabus jälle vaikus. Nüüd paistavad aga lood olevat sealmaal, et juba järgmise aasta alguses saavad fännid “Halo” telesarja nautima hakata.

Master Chiefi mängiv Pablo Schreiber näitas vahepeal isegi peategelase maski oma Instagrami lehel ning jagatud on ka mitmesuguseid kaadritaguseid pilte.

Kuid koos ilmumisajaga jagati ka halbu uudiseid, eriti eestlaste jaoks. Nimelt on sarja vaatamise jaoks vaja sul tellida järgmine striimiteenus, milleks on Paramount Plus, mida Euroopas (vähemalt esialgu veel) ei ole.

Lisaks “Halo” sarjale ilmuvad Paramount Plus striimiteenuses veel uus “Rugratside” sari, “No Time to Die”, “Mission: Impossible 7” ja “A Quiet Place Part 2”. Eestlastel ei jää siinkohal ilmselt muud üle kui lihtsalt oodata või otsida muid kanaleid nende sarjade ja filmide vaatamiseks.