“Hitmani” arendaja teeb Xboxi jaoks draakonitega fantaasiamängu

0
27
Dragon

“Hitmani” arendaja IO Interactive on alustanud tööd uue Xboxi eksklusiivmängu kallal, milles on draakonid.

Windows Central kirjutab, et neile teada oleva info kohaselt on Microsoft ja IO Interactive pidanud läbirääkimisi uue fantaasia-rollimängu loomise teemal, mille nimeks on hetkel “Project Dragon”.

Kuna uus mäng on alles üsna varajases staadiumis ning ametlikku infot pole avaldatud, siis pole selle kohta hetkel teada muud kui seda, et tegemist olevat üsna ambitsioonika projektiga, see olevat fantaasia-rollimäng ning selles on palju draakoneid ja muid lendavaid elukaid.

IO Interactive’i veebilehel on hetkel üleval mitmeid töökulutusi, kus otsitakse inimesi “mitte avalikustatud” projektide juurde, mõne töökuulutuse juures mainitakse isegi draakoneid, mis lisab usaldusväärsust Windows Centrali poolt avaldatud infole.

IO Interactive andis just välja “World of Assassination” triloogia viimase, kolmanda mängu “Hitman 3” ning 2020. aasta novembris teatas IO Interactive, et nad töötavad uue James Bondi mängu kallal. Lisaks on mängustuudio kinnitanud, et töös on veel kaks projekti, tõenäoliselt üks neist ongi siis “Project Dragon”.

Lisaks Xboxi mängustuudiotele teeb Microsoft koostööd mitmete väliste arendajatega, et tuua Xboxile rohkem eksklusiive ja pakkuda mitmekesisemat valikut mängijatele.