“Horizon Forbidden West’i” uuendus PS4-lt PS5-le on tasuta

0
46
Horizon Forbidden West

Sony tegi kannapöörde oma otsuses mitte pakkuda tasuta või lihtsat uuendust “Horizon Forbidden West” mängijatele, kes soovivad tulevikus PS4-lt PS5-le üle kolida.

Eelmisel aastal lubas Sony, et kasutajad kes ostavad “Horizon Forbidden West’i” PS4 versiooni saavad hiljem omale uuenduse PS5-le tasuta. See lubadus oli aga Sonyl vahepeal meelest ära läinud, kui nad eelmisel nädalal “Horizon Forbidden West’i” eeltellimused avasid. Välja kuulutati lausa üheksa erinevat komplekti, mis tekitasid kasutajate seas rohkem segadust kui asi väärt. Kuid sellele lisaks selgus, et tasuta uuendust PS5 versioonile pole. Veel suurem pettumus tabas mängijaid aga siis, kui selgus, et Sony on otsustanud järgida 2K Games ärimudelit ja ei paku võimalust ka lisatasu eest PS4-lt PS5-le uuendada. Ainuke võimalus oli osta PS4 ja PS5 versioon mõlemad.

Loomulikult ei olnud mängijad sellise sammuga rahul ning järgneva 24 tunni jooksul sai Sony sotsiaalmeedias päris korralikult nahutada. Sel korral oli sellest aga ka kasu, sest Sony tunnistas, et nad on teinud vea ja lubas eelmisel aastal antud lubadusest sel korral kinni pidada. Sony teatas, et kõik kes ostavad omale “Horizon Forbidden West” PS4 versiooni saavad uuendusel PS5 jaoks tasuta.

“Eelmisel aastal andsime lubaduse pakkuda tasuta uuendusi uutele põlvkondadevahelistele teostele, sealhulgas Horizon Forbidden West’le. Kuigi pandeemiast tingitud mõjude tõttu tuli Forbidden West’i ilmumine edasi lükata, jääme oma pakkumise juurde: Mängijad kes ostavad Horizon Forbidden West’i PlayStation 4-l, saavad selle tasuta uuendada PlayStation 5 versiooniks,” teatas Sony Interactive Entertainment president ja tegevjuht Jim Ryan.

Mis aga puudutab teisi tulevasi PlayStationi stuudiotelt ilmuvaid mänge, siis Ryan lubas, et neid saab 10 euro eest uuendada uue põlvkonna versiooniks.