Internetis müüdavad PlayStation 5 jahutusseadmed on selge pettus

0
186

Gamers Nexus testis mitmesuguseid turul saadaval olevaid jahutusseadmeid PlayStation 5 jaoks ning räägib neist nüüd oma värskes videos lähemalt.

Testimise käigus selgus, et päris mitmed Amazonis ja mujal e-poodides müüdavad PlayStation 5 jahutusseadmed on selge pettus, sest need ei tee sõna otseses mõttes mitte midagi. Veelgi hullem on see, et need seadmed võivad muuta sinu PlayStation 5 jõudluse hoopis halvemaks.

Näiteks YUANHOT müüdav laadimisalus jahutusventilaatoriga on sulaselge rumalus, sest see puhub õhku sisuliselt mitte kuhugi. Kõige parem üllatus aga saabus, kui karbilt lugeda toote kirjeldust, mis selgitab: “see suudab kiiresti ja tõhusalt soojendada PS5 konsooli”.

PS5 soojendus

Teine jahutusventilaator mida testiti, sobitub küll ilusasti PS5 külge, kuid ventilaatorid puhuvad vales suunas. Nimelt sobitub see PS5 tagaküljele, kust kuum õhk välja juhitakse. KJH pakutav jahutusventilaator aga puhub kogu selle kuuma õhu PS5 konsooli tagasi, põhjustades sellega hoopis sinu konsooli ülekuumenemist.