Järgmise põlvkonna PlayStation VR puldid

0
87
PS VR

Mõni aeg tagasi rääkis Sony veidi uue põlvkonna PlayStation VR süsteemist ja nüüd otsustati kasutajatele jagada veidi infot ka uue VR-pultide kohta.

Sony lubab mängijatele uut ja paremat VR kogemust, kasutades DualSense puldi juures kasutatud uuenduslikku tehnoloogiat ka VR-pultide juures.

Kuid esimene asi, mida ilmselt kõik PlayStationi uue põlvkonna VR-puldi juures märkavad on hoopis selle disain, mis on “orbi” kujuga, võimaldades pulti loomulikult hoida ja pakkudes samal ajal suurt vabadust. Puldi kujundamisel peeti silmas ka ergonoomikat, et see oleks hästi tasakaalustatud ja seda oleks mugav käes hoida. Pult peaks sobima erinevate käemõõtudega inimestele ja selle loomisel on kasutatud varasemaid teadmisi, mida on saadud PlayStationi pultide loomisel.

Nagu DualSense puldi juures, nii on ka uuel VR-puldil olemas kohanduvad päästikud ja haptiline tagasiside. Lisaks on puldil veel sõrme puudutuse tuvastamine, ilma et peaks nuppu vajutama, võimaldades nii loomulikumaid käeliigutusi ning VR-puldi jälgimine VR-peakomplekti kaudu. Vasak VR pult sisaldab analoogpulka, kolmnurga ja ruudu nuppe, L1 ja L2 nuppe ning Create nuppu.Paremal puldil on analoogpulk, risti ja ringi nupud, R1 ja R2 nupud ning Options nupp.

Rohkem infot uue PlayStation VR-pultide kohta leiab PlayStationi lehelt.