Kas järgmine “Assassin’s Creed” saab olema mängi-tasuta mäng?

0
79

Ubisoft teatas, et nad soovivad tulevikus AAA mängudest vähem sõltuda ning seetõttu plaanitakse nende suurimatest mänguseeriatest luua mängi-tasuta mängud.

Ubisofti finantsjuht Frederick Duguet rääkis majandusaasta aruande ettekande ajal, et Ubisoft on seni avaldanud igal aastal 3-4 AAA mängu, kuid selline lähenemine nende loomingule pole täna enam õige. Seetõttu on nad seniselt ärimudelilt edasi liikunud ja Ubisoft juba on alustanud oma kõige populaarsematest frantsiisidest tipptasemel mängi-tasuta mängude loomisega, et pikemas perspektiivis oma ambitsioone rahuldada.

Alles eelmisel nädalal kuulutas Ubisoft välja uue mängi-tasuta mängu “Tom Clancy’s The Division: Heartland”, mis peaks esialgsete plaanide kohaselt ilmuma juba käesoleval aastal.

“Mõistame, et see on esimene aasta, kus me sisuliselt jõuame kosmosesse,” rääkis Duguet. “Sellepärast peame esimesel aastal alustama mõistlike eeldustega tipptasemele kui ka panusele, aga loomulikult soovime me kindlad olla, et pikemas perspektiivis on see tugev panus kogu üldise brändi laiendamisse konsoolidel ja arvutil ning loomulikult hiljem ka mobiilidel.”

“Arvame, et nüüd on aeg tulla välja meie suurimate frantsiiside kvaliteetsete mängi-tasuta mängudega kõikidel platvormidel, kuid loomulikult võtab see aega, enne kui me seda veenvalt tõestada suudame. Seetõttu tahamegi esimesel aastal ettevaatlikud olla. Kui me oleme edukad, siis on sellel väga tähendusrikas mõju Ubisofti väärtuste loomisel.”

Lisaks teatas Ubisoft rekordilistest müüginumbritest, mis eelmisel aastal kasvas 9%, 2,22 miljardit eurot. Puhaskasumiks oli 105,2 miljonit eurot.

Käesoleva majandusaasta jooksul ilmub Ubisoftilt “Far Cry 6”, “Rainbow Six Quarantine”, “Riders Republic”, “T Roller Champions” ja “Division: Heartland”.