Keanu Reevesiga seksida ei tohi

0
161

CD Projekt Red lisas “Cyberpunk 2077” mängu modifitseerimisvahendid, et mängijad saaksid ise oma mängukogemust muuta. Arendaja lubab, et tööriistu uuendatakse koos parandustega, et tagada ühilduvus mänguga. Loomulikult võeti tööriistad koheselt rõõmuga kasutusele ning ei läinud eriti kaua kui ilmus võimalus mängus olevate tegelaste mudelite vahetamiseks, mis omakorda pakkus võimalust muuta Johnny Silverhand, kellele on oma välimuse ja hääle andnud Keanu Reeves, tänaval seksteenuseid pakkuvaks Joytoyks.

Catmino loodud mod pakkus “Cyberpunk 2077” võimalust mängus olevaid tegelasi omavahel vahetada, koos selgitustega kuidas kogu seda protsessi käsitsi teha. Ühe tegelase vahetamine, Johnny Silverhandist Joytoy tegemine aga jäi CD Projekt Redile silma, mistõttu on nimetatud mod hetkel eemaldatud.

CD Projekt Red kinnitab, et üldiselt pole neil tegelaste vahetamise vastu midagi, kuid päris elus olevate tegelaste puhul tuleks eelnevalt selleks nende luba küsida.

“Mängu jaoks välja mõeldud tegelasi lubame me üldiselt oma äranägemsie järgi kohandada ja lihtsalt lõbutseda,” ütles CD Projekt Red PC Gamerile. “Mis puutub reaalsete inimeste mudelitesse, kellel oleme palunud mängus olla, siis siin palume teil hoiduda nende kasutamsiest olukordades, mis võivad olla solvavad, kui teil pole nende selgesõnalist luba.”