Meile Meeldib Mängida sünnipäevaloos

0
121

Meile Meeldib Mängida sai täna 7-aastaseks ning sel puhul rõõmustame oma lugejaid ja kuulajaid ka mitmesuguste kingitustega.

Aastal 2014 said kokku Mihkel Reinumäe, Tauno Taul ja Jan Rist, kes panid aluse kodumaisele mänguportaalile Meile Meeldib Mängida. Eesmärgiks oli pakkuda “uudiseid, kuulujutte, ülevaateid, eelvaateid ja muud taolist, mis võiks Eesti mängurit huvitada,” lubas Mihkel Reinumäe Fortele 2014. aasta mais. “Üritame kajastada ka selliseid mänge, mis Eestis vähest vastukaja saavad,” lisas Jan Rist.

Tänaseks on mänguportaali avamisest möödunud 7 pikka aastat, selle aja jooksul on toimunud mitmesuguseid muudatusi nii lehel endal kui ka meeskonna hulgas. Siinkohal tahame tänada kõiki neid lugejaid ja ka meie podcasti kuulajaid, kes on meiega olnud algusest peale ning loomulikult ka neid, kes on meie lehekülje või podcasti enda jaoks alles nüüd avastanud. Püüame huvitavaid mängu-uudiseid, arvustusi mängudest ja iganädalast Meile Meeldib Mängida mängusaadet tuua teieni ka järgnevatel aastatel.

Sünnipäeva tähistamiseks on meil mitmesuguseid kingitusi aja jooksul kogunenud, mida me nüüd teiega jagada soovime. Kinkide hulgast leiab särke, sealhulgas PlayStationi särke, Minecrafti ja Fortnite’i särke lastele vanuses 8-12, LEGO mängud, “Sonic Forces”, “Just Cause 4”, “Monster Hunter World”, “Devil May Cry 5” jne.

Loosis osalemiseks, kirjuta meie Facebooki lehel oleva postituse juures, millisele platvormile mängu soovid ja/või mis suuruses särki ihaldad (täiskasvanutele on särgid suuruses M-XL, lastele on särgid vanuses 8-12).

Kui soovid aga omalt poolt Meile Meeldib Mängidale kingituse teha sünnipäevaks, siis meie tegemisi saab toetada Patreoni keskkonna kaudu, mille leiab siit. Kuna Meile Meeldib Mängida särgid ei ole hetkel veel valmis, siis Patreoni kuldtoetajad saavad hetkel Meile Meeldib Mängida sünnipäeva puhul automaatselt omale PlayStationi või Xboxi T-särgi.

Võitjad teeme teatavaks 30. mail kell 20:00 algavas Meile Meeldib Mängida saates.