Microsoft kinnitas, et mõned Bethesda mängud ilmuvad ainult Xboxil ja arvutil

0
158
Fallout

Eelmisel aastal teatas Microsoft oma plaanist osta ZeniMax Media, kellele kuulusid Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog ja Roundhouse Studios. Eelmisel nädalal sai see ost lõpuks ametliku heakskiidu USA väärtpaberite ja börsi komisjonilt ning Euroopa Komisjonilt.

Loomulikult tekitas Bethesda ost fännides koheselt kahtlusi, et tulevikus võib see tähendada, et mitmed mängud võivad edaspidi ilmuda ainult Xboxile ja arvutile. Tol korral kinnitasid Bethesda Games Studios juht Todd Howard, et seda ta ei usu ning Xboxi juht Phil Spencer ütles samuti oma intervjuudes, et see pole nende huvides.

Nüüd aga kinnitas Microsoft, et “mõned uued teosed” Bethesdalt ja teistelt mängustuudiotelt ilmuvad ainult Xboxile ja arvutile. Kas jutt on täielikust või ainult ajalistest eksklusiividest ning millised mängud täpsemalt, selle kohta teavet ei antud.

“Bethesda meeskondade lisamisega peaksid mängijad teadma, et Xboxi konsoolid, PC ja Game Pass on parim koht kogemaks Bethesda uusi mänge, sealhulgas mõned uued teosed, mis tulevikus on Xboxi ja PC eksklusiivid,” teatas Phil Spencer.