Microsoft ei tõsta Xbox Live Goldi hinda

0
26
Xbox Live Gold

UUENDATUD

Microsoft teatas eile Xbox Live Goldi hinnatõusust Ameerika Ühendriikides ja teistel turgudel, kus hind pole muutunud üle 10 aasta. 1 kuu Xbox Live Goldi hind pidi tõusma $1 ja 3 kuu hind $5. Inimesed aga polnud sellise hinnatõusuga rahul ning kasutajate pahameeletormi alla sattunud Microsoft otsustas, et hinnatõusu siiski ei tule sel korral.

ORIGINAAL

Microsoft teatas, et nad tõstavad valitud turgudel Xbox Live Goldi hinda, sest mõnel turul pole see muutunud üle 10 aasta. Millistel turgudel täpselt hinnatõus aset leiab, seda Microsoft hetkel ei täpsustanud. Kui asute piirkonnas, kus hindu korrigeeritakse, siis saate hinnatõustust teada järgmise kuu jooksul e-maili kaudu, milles antakse teada uutest hindadest.

1 kuu Xbox Live Goldi hind tõuseb $1 ja 3 kuu hind tõuseb $5 või samaväärse summa võrra teie kohalikul turul.

Kui soovite oma olemasolevat Xbox Live Goldi uuendada Xbox Game Pass Ultimate’iks, siis konverteeritakse kogu teie ülejäänud Goldi aeg otse Ultimate’iks (kuni 36 kuud). Näide: kui teil on hetkel alles 11 kuud Xbox Libe Goldi, siis saate need 11 kuud ilma lisatasuta uuendada Xbox Game Pass Ultimate’i 11 kuuks.

ALLIKASXbox Wire