Miks “Forza Horizon 5” on täis odavaid džiipe?

0
216

Kui sa mängid hetkel “Forza Horizon 5”, siis ilmselt oled märganud, et mängus olev autoturg on hetkel täis odavaid viletsaid “MB JEEP 1945” sõidukeid. Vähe sellest, tõenäoliselt oled sa neid paar tükki ka kingituseks juba saanud.

Põhjus selleks on imelihtne, nimelt pakub see džiip kiiret võimalust “Super Wheelspini” saamiseks. Kui sa ei ole varem Forza Horizoni mänginud, siis tegemist on parima võimalusega mängus palju raha ja haruldasi autosid saada. Selleks ei ole sul vaja teha muud kui odavalt üks “MB JEEP 1945” osta, seda piisavalt uuendada, misjärel saad “Super Wheelspini” ning seejärel tuleb autost vabaneda, et saaksid kõik oma punktid tagasi, et seejärel kogu protsessi otsast alustada, et veel rohkem raha ja haruldasi autosid teenida.

Seetõttu on nüüd “Forza Horizon 5” autoturg odavaid džiipe täis. Kuna pakkumine aga on kordades suurem, siis on neid hetkel peaaegu võimatu maha müüa, mistõttu on kasutajad leidnud omale uue viisi nendest vabanemiseks, kinkides neid uustulnukatele ära. Loomulikult on selle tulemusel sotsiaalmeedias juba mitmesugused meemid ringi liikumas.

Kui soovid ära kasutada seda suurepärast auku, kuidas kiirelt raha teenida ja haruldasi autosid saada, siis tasub kiirustada, sest tõenäoliselt parandatakse see auk varsti ära.