Millal saab “Halo Infinite” alla laadida ja mängima hakata

0
82
Halo Infinite

Aasta aega hiljem on “Halo Infinite” lõpuks kohal… või noh peaaegu. “Halo Infite” mitmikmängu beeta ilmus küll juba eelmisel kuul, aga mängu kampaania osa ilmub alles täna, 8. detsembril.

Paljud kärsitud Halo fännid tahaksid mängu aga juba mängima hakata ning ei mõista, miks mäng ikka veel saadaval pole, kuigi 8. detsember on juba käes. Miks neil ei õnnestu mängu ikka veel allalaadima panna. Isegi Microsofti poest “Halo Infinite (Campaign)” osa otsides ja sellele klikkides saavad nad ainult võrgumängu osa.

343 Industries on kasutajate ees vabandanud ja ütleb, et “Halo Infinite” kampaania osa saab allalaadida alles siis kui mäng ametlikult ilmub, see kehtib ka nende kohta kel on mäng füüsilisel kujul plaadil olemas.

Alljärgneval olevalt kaardilt saab näha, millises piirkonnas, mis ajal saab “Halo Infinite” allalaadima panna ja mängima hakata. Eesti aja järgi saab mängima hakata alates kell 20:00.

“Halo Infinite” kampaania osa sel korral koosmängu võimalust ei toeta. Koosmänguvõimalus lisatakse mängu alles järgmisel aastal. Samuti tasub meeles pidada, et kampaania missioone ei ole võimalik uuesti korrata, nii nagu seda sai teha varasemates “Halo” mängudes.