“Monster Hunter Rise” sai omale tasuta uuenduse

0
30

Uued koletised, uued missioonid ja uut kosmeetilist kraami. “Monster Hunter Rise’i” esimene suurem lisa on tänasest alates saadaval.

“Monster Hunter Rise’i” mängijate poolt põnevusega oodatud esimene suurem uuendus on nüüd lõpuks kohal. See tõi endaga kaasa hulgaliselt uusi väljakutseid ja koletisi.

Üheks uueks koletiseks on juba varem Capcomi poolt tutvustatud Chameleos, keda sai esmakordselt näha “Monster Hunter 2” mängus. Lisaks sai “Monster Hunter Rise’i” maailm omale Diablose ja Rathalose veelgi tugevamad ja vastikumad koletiste variandid ning paar vanemat draakonit – Teostra ja Kushala Deora.

Tugevamad, Apex tüüpi koletised võivad nüüd ilmuda ka tavaliste ülesannete ajal. Ülesandeid lisati mängu samuti juurde, sealhulgas täiesti uued ülesanded üksinda mängimiseks ning uued ajalised ja areenide ülesanded.

Lisati ka mitmesuguseid uut kosmeetilist kraami, tõsteti HR-i ülempiiri ning lisati mitmesuguseid uusi funktsioone. Samal ajal aga tõsteti oma kasutaja välimuse muutmine nüüd maksumüüri taha. Õnneks esimene muutmine on kõigile tasuta.

“Monster Hunter Rise’i” pooleli jäänud lugu aga saab lõpu omale alles mai lõpus, siis peaks esialgsete plaanide kohaselt ilmuma 3.0 versiooniuuendus.

“Monster Hunter Rise” ilmus Nintendo Switchile 26. märtsil 2021 ja sellest on saanud juba käesoleva aasta üks enim kiidetuimaid mänge. Mängu kiitis ka Meile Meeldib Mängida videomängude arvustaja Mihkel Haav, kelle arvates on ‘”Monster Hunter Rise” on triumf pea igas mõttes. Kuigi kõik mängu elemendid eraldi ei ole parimad, on need, millele mäng keskendub, nauditavamad kui kunagi varem. Kui oled “Monster Hunteri” veteran, pole siin mingit kahtlust: see on 100% sinu raha ja aega väärt mäng. Ka uustulnukad ei leia paremat punkti, kus rongi (või siis koletise) peale hüpata, sest “MH Rise” on algajatele äärmiselt vastutulelik.’ Loe arvustust siit.