“New Worldi” mängijad kasutavad automaatset süsteemi vastaste eemaldamiseks mängust

0
113
New World

Kuigi Jeff Bezos säutsus 1. oktoobril Twitteris, et “New World” on suurepäraseks näiteks, et Amazon siiski oskab videomänge teha, siis tegelikkuses on pilt märksa nukram. Mängijad on üsna pahased, sest mängu vaevavad mitmesugused tehnilised probleemid ja kasutuskogemus jätab kõvasti soovida. Artikli kirjutamise hetkel on Metacriticus “New Worldi” kasutajate poolt antud keskmiseks hindeks 4.1.

Nüüd on pahatahtlikud kasutajad leidnud mängus järgmise augu, mille kaudu vastasmängijatest klannisõdade ajal vabaneda. Tegemist on mängu selle osaga kus klannid saavad omavahel territooriumite pärast sõdida. Loomulikult kasutatakse sõja võitmiseks kõikvõimalikke vahendeid, sealhulgas kuritarvitatakse abistavaid süsteeme.

Üha rohkem tuleb teateid selle kohta, et mängijad on vahetult enne suurt klannisõda mängukeelu saanud. Nimelt on avastatud hea variant vastastest vabanemiseks. Selleks lepivad klanniliikmed kokku ja raporteerivad vastasklanni liikmetest, misjärel “New Worldi” automaatne süsteem mängukeelu raporteeritud kasutajatele paneb. Nii on esimesel meeskonnal märksa lihtsam lahing võita, kui enne lahingut vastasklanni liikmed mänguga liituda ei saa.

Süüdi on siin “New Worldi” automaatne süsteem, kui mõni mängija teatut arvu raporteerimisi teistelt mängijatelt saab, siis süsteem paneb talle automaatselt mängukeelu.

Amazoni kogukonna juht muidugi eitab, et selline süsteem eksisteerib, kuid varasemalt on mängu ametlikus foorumis Amazoni töötajad kinnitanud, et neil tõepoolest on selline automaatne süsteeem kasutusel, mis oli mõeldud robotite ja petturite automaatseks eemaldamiseks mänguks. Käesolevaks hetkeks on need postitused muidugi kustutatud ja Amazon kinnitab, et kõik raportid kontrollitakse inimeste poolt üle, enne kui kasutajatele mängukeeld antakse.

Isegi kui see tõele vastab, et automaatset süsteemi pole ja hoopis inimesed kontrollivad üle need kaebused ja panevad ise käistsi mängukeelu kasutajatele, siis lõpptulemus on endiselt sama. Pahatihti teevad sellist tööd kolmanda ospoole poolt värvatud inimesed miinimumpalga eest, kelle ülesandeks on päevas läbi vaadata kindel arv raporteerimisi ning lihtsalt füüsiliselt pole neil aega ja võimalik põhjalikult iga kasutaja kohta kontrollida, tõenäoliselt on see probleemiks ka “New Worldi” juures.

Siinkohal ei oska me muud soovitada, kui vältida hetkel klannisõdu, kui te ei soovi mängukeeldu saada või veel parem, pange see mäng mõneks ajaks kuhugi nurka ära, las Amazon teeb vahepeal mängu korda, enne kui “New Worldi” mängima asute.