Nintendo Switchi uus mudel ilmub oktoobris

0
106

Nintendo avalikustas viimaks uue Switchi mudeli, mis ilmub 8. oktoobril, kuid Nintendo Switch Pro ootajad pidid taaskord pettuma.

Aastaid on juba internetis liikunud ringi kuulujutud sellest, et Nintendo plaanib Switchi kõrval müügile tuua uue võimsama Switchi mudeli, Nintendo Switch Pro. 2019. aastal lõpuks tuligi uus Switch välja, aga uue võimsama Switchi asemel tuli müügile hoopis lihtsam mudel, Nintendo Switch Lite.

Ei läinud palju aega, kui mitmed “allikad” hakkasid rääkima, et tegelikult on Nintendol siiski plaanis ka võimsam mudel turule tuua ja see ilmuvat järgmisel aastal. Kuid ka 2020. aastal pidid Pro mudeli ootajad pettuma, sest Nintendo küll kuulutas välja uue mudeli, kuid tegemist oli lihtsalt järgmise parendatud mudeliga, millel oli võrreldes originaaliga parem akukestvus.

Taaskord ei läinud eriti palju aega mööda kui fännid hakkasid jälle internetis rääkima, et Nintedol ikkagi siiski on plaanis välja lasta ka Pro versioon Switchist, mis toetab 4K resolutsiooni ja see peaks ilmuma hiljemalt 2021. aastal. Kahjuks peavad Switch Pro ootajad aga taaskord pettuma, Nintendo küll kuulutas välja uue Switchi mudeli, kuid tegemist ei ole oodatud võimsama Pro mudeliga vaid taaskord kõigest uuema, parendatud Switchi mudeliga.

Uus välja kuulutatud Nintendo Switchi mudel ilmub 8. oktoobril ning sellel on 7 tolline OLED-ekraan, 64 GB sisemälu, uus tugijalg, täiustatud helisüsteem ja uus LAN-pordiga dokk, mis võimaldab teil kasutada võrgukaablit, kui te wifi ühendusega rahul pole. Saadaval hakkab olema valge ja neoonpunase/sinise värvidega mudelid.

Kuigi ekraanisuurus on nüüd originaali 6,2 tolli asemel 7 tolli, siis ekraani resolutsiooniks jääb ka edaspidi 1280x720p. Samaks jääb ka akukestvus, mis on 4,5 – 9 tundi.

Uue mudeli mõõtmeteks on koos Joy-Conidega 102mm x 242mm x 13,9mm. Kaalub see koos JOy-Conidega 420g ja ilma 320g.

Maksma hakkab uus mudel €349.99 / $349.99 / £309.99.

Kui oled uue Nintendo Switchi mudeli tellimisest huvitatud, siis oma huvi saad registreerida Nintendo lehel.