Phil Spencer igatseb 343 Industries asemele Bungiet tagasi

0
41
Halo

Xboxi juht Phil Spencer rääkis oma intervjuus Axios‘ele, et ta näeks heameelega Bungiet endiselt “Halo” mänge arendamas.

2007. aasta oktoobris otsustas “Halo” frantsiisi arendaja Bungie Microsoftist lahku lüüa ja jätkata iseseisvana. 2010. aasta aprilis sõlmisid nad Activisioniga lepingu, kes aitas neil turule tuua uue tulistamismängu “Destiny”.

Spencer ütles, et nad on pärast Bungie lahkumist palju õppinud ning ta usub, et kui see lahkuminek toimuks täna, siis suudaks ta Bungiet veenda Microsoftiga jääma.

“Kas me saaksime seda täna teha? Ma usun et jah,” on Spencer veendunud, et ta suudaks Bungie lahkumist täna vältida.

“Neil olid tol ajad suured ambitsioonid. Nad olid oma ettevõtte teatud rahasumma eest maha müünud. Nad nägid seda mis Halost sai. Ja see oli umbes nii: ‘OK, Microsoft sai Halo edust suuremat kasu kui Bungie.'”

“Kui sa ütled: ‘Hei, ma usun, et mul on veel üks selline asi. Ma tõesti tahan saada järgmise võimaluse’, siis ma mõistan seda ahvatlust, miks seda iseseisva ettevõttena teha,” lisas Spencer.

Bungie 30nda aastapäeva tähistamiseks saab teisipäeval, 7. detsembril “Destiny 2” uut sisu. Mida see täpsemalt sisaldab, seda pole Bungie hetkel täpsustanud, soovides 30nda aastapäeva sisu üllatuseks jätta.

Päev hiljem, 8. detsembril ilmub “Halo Infinite”. Seetõttu usuvad paljud fännid, et äkki on oodata mingit “Halo Infinite” ja “Destiny 2” vahelist sisu.