PlayStationi kasutajad on endiselt suurimad PornHubi külastajad

0
83
Lara Croft ja D. Va

PornHub jagas taaskord oma külastatavuse kohta statistikat ning selgus, et aastaga pole midagi muutunud, PlayStationi kasutajad on endiselt suurimad PornHubi külastajad.

PornHubi 2021. aasta ülevaate statistikast selgub, et konsooliomanike hulgas on PlayStationi kasutajad kõige suuremad pornosõbrad. PlayStationi kasutajad moodustasid 60,6% kogu mängukonsoolidelt tulevast liiklusest. Xboxi kasutajad moodustasid kogu liiklusest 36,8%. Samal ajal PS Vita kasutajad 2,2%, võrreldes eelmise aastaga on PS Vitalt tulev liiklus kukkunud tervelt 75,7%. Ilmselt on PS Vita omanikud kas käsikonsoolist loobunud või leidnud paremad seadmed mille kaudu PornHubi külastada. Kukkunud on ka Nintendo WiiU ja 3DS konsoolidelt tulev liiklus, kuid arvestades Nintendo Switchi müügiedu, on see ka loomulik. Kuna Switchil puudub veebilehitseja, siis Switchi omanikke statistikas pole. Küll aga on märkimisväärne see, et ka PS5 konsoolil puudub veebilehitseja, Xbox Series X-il aga on veebilehitseja olemas, kuid sellegipoolest domineerivad PlayStationi konsoolid PornHubi külastatavuse statistikas.

PornHubi jagatud statistikast leidus muudki huvitavat. Enim otsitud videomängude seas on “Fortnite” enim otsitud mänguks. Teisel kohal on “Minecraft”, kolmandal “Overwatch”, neljandal “Pokemon”, viiendal “Brawl Stars” ja kuuendal “Among Us” TOP 10 hulka mahtus sel aastal ka “Genshin Impact” ja “Five Nights at Freddy’s”. Kui “Overwatch” ja “Genshin Impact” on arusaadavad, siis “Minecraft”, “Among Us” ja “Five Nights at Freddy’s” paneb siinkohal kulmu kergitama.

Enim otsitud videomängude tegelaste TOP 10 hulgas on seksikad Lara Croft, D. Va, Jill Valentine, Princess Peach, Tifa Lockhart ja Ada Wong. Kuid küsimusi tekitab kolmandal kohal olev Super Mario. Sellele ei leia muud seletust kui, et Super Mario ilmselt on naiste lemmiktegelane, kes neid seksuaalselt erutab. Napilt on esikümnest välja jäänud Pikachu, kes samuti kulme kergitama paneb. Ilmselt on seks Pikachuga on midagi, mis inimesi erutab, PornHub pakub igale maitsele midagi.

Täieliku PornHub 2021. aasta ülevaate leiab siit.