“Pro Evolution Soccer’i” uueks nimeks saab “eFootball” ning seda saab tasuta mängida

0
42

Konami muutis oma jalgpallisarja “Pro Evolution Soccer’i” (PES) nime. Mängu uueks nimeks on “eFootball” ja sellest saab mängi-tasuta mäng.

Mõnda aega on ringi liikunud jutud sellest, et Konamil on plaanis teha muudatusi oma jalgpallimängu juures ning sügisel ilmuv mäng saab olema mängi-tasuta mäng. Nüüd on siis kuulujutud lõpuks ametliku kinnituse saanud.

PESi järgmine mäng ilmub sel sügisel juba uue nimega “eFootball” ja see on täielikult Unreali mängumootorit kasutades ümber ehitatud. “eFootball” on tasuta ja see ilmub sügisel PC, Xboxi ja PlayStationi platvormidele. Hiljem plaanitakse välja anda ka iOS ja Android versioonid.

Kuigi põhimäng on tasuta, siis nagu ühe mängi-tasuta mängu puhul kombeks, raha tuleb maksta täiendava sisu- ja mängurežiimide eest, mida Konami lubab hakata regulaarselt lisama.

“Kasutades Unreali mootori tugevaid põhialuseid, mis võimaldasid meil massiliselt mängijate väljendusi ümber kujundada, oleme teinud mitmeid muudatusi, et luua praktiliselt täiesti uus jalgpallimootor, mis peaks aastaid toetama eFootballi,” rääkis Konami Digital Entertainment’i produtsent Seitare Kimura.

“Uue põlvkonna konsoolide lisavõimsus ja tihe koostöö eliitjalgpalluritega võimaldab eFootballil täna pakkuda pingelisemat ja realistlikumat mängu.”

Rohkem üksikasju mängu kohta ja mängu ennast lubatakse näidata juba järgmisel kuul.