Puhata ja mängida vahetab välja ühe oma saatejuhtidest

0
132

Puhata ja mängida” meeskond teatas, et nad vahetavad välja ühe oma kauaaegse saatejuhi Rainer Petersoni. Uueks saatejuhiks, kes Petersoni asendama hakkab on Tanel Lepp, keda paljud tunnevad mängumaastikul HDTaneli nime all.

Rainer Peterson on “Puhata ja mängida” saadet juhtinud koos Martin Metsa ja Rein Zobeliga juba üheksa aastat. Selle aja jooksul on eetrisse jõudnud 455 saadet ning avaldatud üle 300 mänguvideo.

Peterson selgitas oma väljavahetamist sellega, et viimastel aastatel on tal olnud üha vähem ja vähem aega mängimiseks ning seetõttu on ta otsustanud “Puhata ja mängida” saatejuhi kohalt tagasi astuda.

“Kindlasti saab mind näha ja kuulda ka tulevikus, kuid siis juba külalisena. Loomulikult püüan ma olla ‘Puhata ja mängida’ meeskonnale abiks ka tulevikus, kuid hetkel pole kahjuks seda aega, et mängimisega tõsiselt tegeleda,” ütles Peterson.

Uueks saatejuhiks saab paljudele tuttav Tanel Lepp ehk HDTanel, kes alustab “Puhata ja mängida” saatejuhina juba täna toimuvas 456-ndat numbrit kandvas saates.

Martin Mets ütles Meile Meeldib Mängida toimetusele, et loodetavasti toob HDTanel saatesse rohkem erinevaid arvamusi ja uut värskust, mida saade vajab.

“Tanelit ootavad ees suured väljakutsed, sest Raineri asendamine ei saa kindlasti kerge olema. Püüame sellega tuua meie saatesse uut värskust ja laiendada meie kuulajaskonda,” rääkis Mets.

Kuigi sahinaid, et “Puhata ja mängida” võib ühe oma saatejuhtidest välja vahetada, on ringi liikunud juba pikalt, siis Petersoni väljavahetamine tuleb paljudele üllatusena. Nimelt arvasid fännid, et saatejuht kes välja vahetatakse on hoopis Rein Zobel.

“Puhata ja mängida” on iganädalane mängude teemaline jutusaade, mille salvestamine toimub YouTube’is igal neljapäeval kell 19:00.