“Rainbow Six Quarantine” saab varsti uue nime

0
110
Rainbow Six Parasite

MP1ST kirjutab, et PlayStation Networki laaditud uuenduste hulgast leitud failid viitavad sellele, et “Rainbow Six Quarantine” uueks nimeks võib olla “Rainbow Six Parasite”.

Ubisoft teatas mõni aeg tagasi, et seoses COVID-19 pandeemiaga plaanivad nad “Rainbow Six Quarantine” ümbernimetamist. Mis mängu uueks nimeks on või millal see ilmub, seda pole Ubisoft endiselt veel ametlikult avaldanud.

E3 2019 ajal kuulutas Ubisoft küll “Rainbow Six Quarantine” välja kuid täpsemat infot mängu kohta ei ole endiselt avaldatud. Algselt pidi mäng ilmuma juba 2020. aasta aprillis aga lükati seejärel 2020. aasta lõppu edasi, misjärel teatati, et “Rainbow Six Quarantine” ilmub 2022. finantsaasta jooksul. Mõni aeg tagasi teatas Ubisoft, et mängu on oodata käesoleval aastal enne septembri lõppu. Nüüd aga on selgunud, et Ubisoft plaanib enne mängu ilmumist ka selle nime muutmist ning väljakaevatud info põhjal arvatakse selleks olevat “Rainbow Six Parasite”.

Eurogamerile tehtud avalduses aga teatas Ubisoft, et seda nime kasutatakse ainult mängu testimisel ning uus, tegelik nimi tehakse varsti teatavaks.

“Kuigi me hiljuti teatasime, et muudame ‘Rainbow Six Quarantine’ nime, siis ‘Parasite’ on ainult kohatäitja, mida meie sisemised meeskonnad kasutavad,” teatas Ubisofti pressiesindaja.